LABTECH PARTNERS

Våra Labtech Partners ingår i vårt branschnätverk och deltar i våra aktiviteter och bidrar med sin kunskap på olika sätt - ett värdefullt samabete för alla parter och en stor tillgång för Swedish Labtech och våra medlemsföretag!

bokwall rislund advokatbyrå

Bokwall Rislund Advokatbyrå är en högspecialiserad advokatbyrå. De fokuserar helt på konkurrensrätt, upphandlingsrätt och närliggande rättsområden som präglas av förbud och sanktioner där fallhöjden är hög för företag, ägare och ledning.

Merparten av deras tjänster utgörs av komplex juridisk rådgivning som utförs av marknadsledande advokater med lång erfarenhet och omfattande branschkunskap.


Kontaktperson: Advokat  Lina Håkansson Kjellén

ROSCHIER ADVOKATBYRÅ

Roschier Advokatbyrå är en av de ledande advokatbyråerna i Norden, med cirka 300 jurister och kontor i Stockholm och Helsingfors. Byrån är känd för sin omfattande erfarenhet av avancerade internationella affärsjuridiska uppdrag och stora transaktioner inom t.ex. innovationsintensiva branscher som Life Science.

Kontakperson: Hanna Tilus

MAGNUS josephson

Tror du att majoriteten av de offentliga upphandlingar ni är med i leder till ett bättre forskningsresultat? Används ert företags kunskaper på bästa sätt i de avtal som ni har med sjukhusen/labben? Om du svarar nej på dessa frågor bör du fundera på varför det är så och vad ni kan göra åt det.

Våra kunder vill komma bort från kundernas fokus på lägsta pris. Istället vill de skapa större nytta för kunderna – och få bättre betalt för det. De som lyckas skapar mycket mer lönsamma affärer för både kunderna och sig själva. Hur det går till är vår specialitet

Vi arbetar med företags försäljning med fokus på hur offentlig sektor köper. Våra kunder har vunnit eller fått högsta poäng på sina anbud i upphandlingar värda sammanlagt 18,5 miljarder de senaste sex åren. Vi har upphandlat för drygt två miljarder de senaste tre åren. Vår förståelse för både säljarens och köparens perspektiv är nyckeln till att få er försäljning att öka och bli mer lönsam. Börja gärna med en utbildning men sen måste ni ha en mer långsiktig plan. Kontakta oss så får vi se vad som kan bli ert nästa steg!

Kontaktperson: Magnus Josephson

THE LABYRINTH

The Labyrinth är specialiserade på strategisk politisk rådgivning och Public Affairs och är idag en av de största byråerna inom sitt område i Sverige. The Labyrinth erbjuder tjänster genom uppdragets hela kedja; från kvalificerad research och analys till strategisk rådgivning och genomförandestöd. Möten mellan politik och näringsliv, workshops och strategiska bedömningar är vanliga inslag i leveranserna.

En nyckel till framgång är att projekten går i takt med kundens önskemål och möjligheterna till bra resultat. Genom samarbete inom deras nätverk erbjuder de kunder som efterfrågar angränsande tjänster en ”one-stop-shop”-lösning.

Kontaktperson: Joakim Kjellner

PLANTVISION

Scandinavia’s leading consultants for realizing operational improvement
We specialize in helping customers realize greater value from operational change. We combine industry insight and digitalization expertise with project excellence. Our customers improve their productivity and flexibility whilst maintaining high quality and compliance with regulations. We help to transform manufacturing, laboratory and quality operations using a customer-centric, integrated approach. To achieve this, we provide consulting and professional services together with the market’s most complete range of industry-leading solutions in this area. Since starting in 1999, we have delivered value in thousands of projects across Scandinavia and around the world.

Kontaktperson: Cecilia Fällman

ADVOKATFIRMAN DELPHI

Delphi har samlat några av Sveriges ledande jurister på upphandlingsjuridik. De arbetar huvudsakligen med offentlig upphandling och närliggande rättsområden och är därför ständigt uppdaterade på den senaste utvecklingen inom området. De vet att juridiken i sig inte är ett mål utan ett medel och arbetar därför alltid med slutmålet i fokus, den goda affären.

Kotaktperson: Advokat Martin Bogg

bli labtech partner

Bedriver ni verksamhet inom eller gentemot vår bransch eller som kan vara intressant för vår bransch - t ex inom akademi, juridik, ekonomi, PR m.fl. och är intresserade av att bli vår partner ? Kontakta vår VD Therese Hazelius så berättar hon mer om partnerskapet.